Lifehacking och annat

Adventsljusstake - traditionell eller avant garde


skrivet den 18 dec av Admin, klockan:09:06

Jag älskar verkligen julen och jag tycker så mycket om att få plocka fram allt som lyser. I mitt hus får det plats många adventsljusstakar och jag har nog faktiskt en i varje rum. Och eftersom jag har lite olika stil i rummen så har jag olika stil på adventsljusstakarna. I vissa rum passar en traditionell trekant bäst. Den jag köpt i år kommer från ljustema.se:

 

 

 

 

I barnens rum fick de välja själva vilken adventsljusstake de skulle ha. Och det blev lite mindre traditionellt :) :

 

 

 
Jag är nästan glad att det är så mörkt ute för då finns det anledning att ha ljus inne.  I år har vi till och med bestämt oss för att stöpa egna ljus. Det är perfekt när vi tittar på t ex TV4; varje reklampaus tar vi en runda och för varje kvart växer ljusen sig större. Kanske ska jag ge mig på att stöpa en adventsljusstake?

Vi ses på mellandagsrean!
/Barbro

Just nu värderat 2.7 av 17 människor

  • Currently 2,705882/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt