Lifehacking och annat

Cykla till jobbet


skrivet den 17 mar av Admin, klockan:14:32

Jag har allvarligt funderat på att börja cykla till jobbet istället för att ta min bil, även om det är kallt och eländigt. Bilen är dyr och kräver service vilket är ett elände när man har lite lägre lön som jag. Det är också krångligt att parkera runt jobbet och tidsmässigt gör det ingen större skillnad att cykla då trafiken på morgonen och att hitta parkering tar sin lilla tid. Kanske kan jag också spara in på gymkortet om jag börjar cykla, då får jag ju daglig motion.

Kanske skall man ändå satsa på elcykel? Det skulle utöka användningen tror jag, även om det innebär mindre motion just när man cyklar så kanske man istället cyklar oftare? Hur du någon erfarenhet av detta? Skriv gärna en kommentar om detta i sådana fall, det skulle uppskattas väldigt.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt