Lifehacking och annat

Design för välgörenhet


skrivet den 26 nov av Admin, klockan:14:17
För inte alls så länge sedan då jag satt hos frisören och bläddrade i en tidning hittade jag en intressant reklam som jag verkligen fastnade för. Vanligtvis brukar jag inte ens titta på reklam i tidningar men den här kunde jag bara inte missa. Kanske för att det var något som verkligen tilltalade mig. Det var nämligen reklam för en sida på internet där man säljer designade smycken och en del av kostnaden för dessa smycken går till välgörenhet. Det var verkligen massor med fina smycken där och varför inte handla där och samtidigt veta att man bidrar till något bra. Detta är verkligen något som jag vill stödja. Jag har nu beställt ett armband och ett halsband därifrån och väntar nu på att det ska komma. Detta är något som jag stolt kommer att bära. Jag vill verkligen rekommendera den här sidan och jag vill stötta projekt som detta.


Just nu värderat 3.0 av 15 människor

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt