Lifehacking och annat

Hösten är här!


skrivet den 09 sep av Admin, klockan:10:32
Så var det dags igen, hösten är på god väg redan. Många deppar ihop när hösten kommer, men jag älskar det. Det finns så mycket som händer, både i karriären och på privatfronten. Som vanligt ser jag till att äta rätt och hålla formen, men jag kan tyckta det är ganska kul att börja träna på gymmet igen istället för utomhus. Man får träffa sina vänner man tränar med och det blir en social grej. På tal om socialt så älskar jag Halloween! Jag sitter just nu och spanar efter nya maskeradkläder på Hobbex. Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag skall gå som än, ens om jag skall försöka komma på något helt egen eller köra på någon av de färdiga halloweenkostymer de har. Vi får se, men kul blir det!

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt