Lifehacking och annat

Sladdar i massor


skrivet den 22 nov av Admin, klockan:14:15
I takt med att vi använder oss av allt fler tekniska apparater så växer också sladdhögarna. Jag kan naturligtvis inte tala för andra men för mig själv är det verkligen så. Jag blir tokig när jag ser mig omkring i lägenheten och det enda jag upptäcker (förutom dammtussarna) är alla dessa sladdar över allt. Hur jag än försöker styra och organisera så är de ändå där och bli dessutom allt fler för varje dag känns det som. Detta måste det bli en ändring på nu. Så för bara några dagars edan så gick jag in på en de designsidor som jag brukar handla på för att leta efter en sådan där sladdlåda ni vet som man samlar upp alla sladdar i. Det finns många olika utformningar och design på dessa men jag valde en enkel sådan så jag inte vill att den ska sticka ut. Nu kommer den att komma vilken dag som helst och jag kommer äntligen att bli av med dessa slingrande sladdar som irriterar mig så.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt